1ste weekje USA & Canada
De eerste dagen had ik nog wel last van een jetlag. Zo stond ik om 7am op, om
vervolgens wat te drinken, wat in Nederland dus officieel etenstijd is! Haha, mijn maag
had er dus nog het meest last van.
Nadat Jake mij ontkoppeld had van de televisie -zo'n grote tv met alle nieuwe films, aaah-
zijn we Seattle ingedoken. Aangezien het zo'n 30 minuutjes rijden, heb ik meteen alle fastfood
restaurants gezien, wendy's, jake in the box, taco bell, mcdonalds, red robin, en dat waren nog maar de eerste 5 minuten.
In Seattle zelf Pike's Market gezien en er overheen gewaggeld, lekker broodje gegeten
bij the three sisters. Het rare is dat mensen hier ook fooi geven, ook al haal je maar een broodje! *Wist ik toch niet!* Vandaar dat alle serveersters ook super mega aardig zijn! I'm Rosanne, ur server for the day. How may I help you? Verder onze weg vervolgd naar het hoogste puntje en vandaar de Space Needle gezien. Echt een hele leuke stad om in te lopen en te zien. Daar wordt nog veel meer afgewandeld!
Zondag zijn we vervolgens vertrokken naar Vancouver, Canada! Ik was weer eens als de dood
voor de fijne douane, maar Jake had er meer last van -ivm zijn werk-. We zaten in een relaxed
hotel midden in de stad, en dat allemaal betaald door Jake zijn baas. Hierbij mijn bedankje
voor de uberchille douche! Ik ben vervolgens met Jake zijn huisgenoot de stad gaan ontdekken.
We kwamen er al vrij snel achter dat er niet veel bezienswaardigheden waren en hebben heerlijk door de stad gelopen om vervolgens maar in de kroeg te gaan zitten. In Canada regent het blijkbaar ook veel. Dinsdag teruggekeert om bij de belastingvrije winkel -bij de grens- nog even een mega fles Baileys te kopen voor maar 18 euro! Jammer genoeg maar 1 fles p.p.
Langs de terugweg nog even gestopt bij een mega outlet!!! HUGE.. maar mijn mama kan trots zijn, ik heb niks gekocht. *APPLAUSE* It's just the beginning...
Vandaag ben ik met de bus richting Seattle gegaan, nog een pittige reis van 45 minuten. Het gekke is dat als je een fiets meeneemt je hem voorop de bus op een rek moet zetten. Ziet er behoorlijk funny uit. Eenmaal in Seattle ging de bus in één keer onder de grond -BANANAS- ik wist dus niet meer waar ik eruit moest. Haha, gelukkig allemaal goed gekomen. Oh, en waarschijnlijk zie ik er nog uit alsof ik Wiet gebruik ook, want kreeg het heel aardig aangeboden. Toen ik vriendelijk bedankte keken ze later raar op toen ik nog vermelde dat ik uit Amsterdam kwam. De jongen schreeuwde ook vriendelijk naar de andere kant van de straat, waar ik inmiddels liep, dat ik de volgende keer wat stuff mee moest nemen. Heel fijn, werd raar aangekeken in ieder geval.
Ik heb ondertussen ook een nummer geroggeld: men kan mij voortaan bereiken op 0012066178101.
Van het weekend komt hier nog een leuk Superbowlfeestje!
Groetjes uit Auburn
Gelukkig dat je met de bus nog ergens kan komen :)
Veel plezier op dat Superbowlfeestje, zorg dat je kunt juichen met zo'n grote vinger, da's cool ;)
Hartstikke leuk om je ervaringen te lezen. Gaat tot nu toe nog super heb ik de indruk. Heel bijzonder allemaal en al zo veel indrukken in zo'n korte tijd. Het is wel een eindje vliegen, maar je bent dan ook wel in een totaal andere wereld. Wij zijn net terug van een weekje skiën. Ook leuk, maar niet zo spectaculair. Momenteel is het weer behoorlijk koud in Nederland. -3 met een stevig windje, voelt dus nog veel kouder aan. Alle sneeuw is weer verdwenen.
Heel veel liefs en groetjes, ik blijf je volgen x
Hoi Rosanne, kom net bij je moeder vandaan, jij ook gefeliciteerd.Ga je volgen op je reis,geniet ervan!
Hallo Rosanne, ik miste je op een gegeven moment en hoorde op de verjaardag van je moeder dat je al was vertrokken! Nu heb ik je link doorgekregen en kan je volgen . Wat een avontuur! Ik ga het op mijn gemak eens lezen en bekritiseren hahahaha, positieve kritiek is nooit weg toch? Nee hoor , geintje, je hebt gelijk dat je je kansen pakt zodra ze zich voordoen! Ik hoop dat het een supermooie ervaring voor je wordt en is , geniet ervan maar dat kunnen we aan jou wel overlaten. Tot meels en heel veel groetjes uit dat saaie durp ergens in een koud kikkerlandje......
Frank en Rianne
Hoi Rosan, lekker bezig. Ben wel jaloers op je hoor !
We missen je ook wel een (beetje) hoor !
Groetjes en een dikke kwijl van je neefje.
Laters