RoxinUsa.reismee.nl

Seattle!

Woehoe, ook weer zoiets geweldigs Amerikaans als de superbowl meegemaakt. Ik heb samen met Jake Nacho's en Chili gemaakt. Toen ik vier pepers in de Chili had gegooid, wist ik al dat ik die moest overslaan. De Nacho dip had iets van 7 lagen voedsel, waardoor het chipje
wel heel zwaar werdt!

Ik heb zelf een nacht doorgebracht in Seattle. De busreis werd mij toch wel iets te zwaar. Aangezien wij zo'n 25 minuten vanaf Seattle zitten, pakte ik de bus altijd in Kent. Huisgenootje van Jake bracht mij dan heen. Deze dag dacht ik 'ik ga gewoon vanaf Auburn met de bus'. HA, leuker gedacht dan gedaan. Ik vervolgens *met de regen* naar de busstop gelopen. HANGT ER DUS GEEN TIJDSCHEMA! Na 15 minuten in de regen hebben gestaan vond ik het welletjes en waggelde ik terug. Bleek dat ik net de bus gemist had, UITERAARD, dus een uur later ging
de bus. Ik was rond 3 uur in het hostel in Seattle en kreeg heel aardig mijn eerste donut aangeboden.

Ik heb vervolgens 'The Underground' tour gedaan. Was wel heel grappig, want stond achter 5
navy gasten, waardoor ik vervolgens een Militairy Discount kreeg. Zie er natuurlijk zo Bad-ass uit :)! Wel een hele gave tour. Seattle is in 1889 afgebrand, door een Zweedse exchange
student. Heel raar verhaal, uiteindelijk halve stad afgebrand, maar geen gewonden gevallen!
Het kwam ook nog eens heel goed uit, want de stad was helemaal niet goed gebouwd. Ze hebben vervolgens op de afgebrande huizen, nieuwe huizen gebouwd. En vervolgens opgevuld! Hallo, moet dat niet eerst. Tjah, dat gevoel heb je de hele tijd tijdens de tour. Ik heb in ieder geval in de oude gebouwen gelopen onder de grond, heel gaaf om te zien!!

'S avonds heb ik in het hostel een ander Nederlands meisje ontmoet. Nog met een andere Canadeze gozer wat wezen drinken. Deze Canadees had tijdens een concert een politie agent uitgescholden. Heel wijs! Maar hij moest dus voor één dag naar de rechtbank, en had een boete van 2000 euro! Wat een geld! En nee mam, hij leek geen crimineel hoor. Het was tenslotte een concert van Elton John waar hij heen ging.

De volgende dag zijn we dus samen -maximaal Nederland gebabbeld- de stad ingegaan. Zijn met de monorail naar de Space Needle gegaan, om vervolgens terug te lopen. Zijn nog langs de glasblazer van Seattle gegaan. Ze pakte een klein vaasje op, om het met schrik terug te zetten, onder mom van 300 dollar! Daarna zijn we samen het hoogste kantoor 'de Columbus toren' ingegaan en van de 73ste verdieping heel Seattle gezien. Op straat werd ik natuurlijk weer om de weg gevraagd 'As Usuall'. Bleek dat hij ook een tijdje in Nederland had gewoond, trok in 1x zijn shirt omhoog onder mom van hier komen mijn ouders vandaag. Had hij een tattoo van Germany op zijn buik staan. Wij hebben vervolgens vriendelijk gelachen en verteld dat we toch echt per direct rechts de winkel in moesten.

Ik heb het weekend doorgebracht in Yakima Valley. Daar woonde de ouders van een huisgenoot, het ligt ongeveer in midden Washington. Zo'n 2 uur rijden van Auburn. Heel gezellige stad en super Amerikaans gezin. Dat huis kwam zo uit een tijdschrift, durfde bijna niet te gaan zitten. Het was een gezellig weekend, met veel drumgeluid. Haha, het hele gezin drumt en band practice!

Gister nog wezen mountainbiken met Britt, huisgenootje! Echt super vet, mega veel heuvels en wie was er als eerst aan de top? Moi! Britt zei vervolgens *helemaal kapot* jij doet het vaker in Nederland. Nou, zulke heuvels heb je in Nederland niet! Downhill was dan ook een echt feestje!

uit auburn!

P.s. zondag vliegt Rosanne rond 8 uur, waarschijnlijk heeel moe van zaterdag, naar Los Angeles toe!

Nicole

Hey!! Klinkt alsof je het erg goed naar je zin hebt! :D Ben inmiddels in LA, niet de meest boeiende stad ever moet ik zeggen.. Laat me weten als je in de buurt bent!!

jeannette

Lieve Rosanne,
Leuk weer wat over je belevenissen te lezen. Je bent lekker actief. Je aan de telefoon te hebben vond ik ook leuk, maar door dit te lezen weet ik veel meer. Fijn dat je zo geniet en nu naar LA. Wat zullen jullie een plezier hebben met het toeren door dat stukje van Amerika. Wordt alleen maar genieten. Hoop dat de temperatuur een beetje aangenaam is dan kan je je winterjas laten liggen.
Liefs en groetjes vanuit een koud en nat Nederland

saskia

hi rox!! klinkt goed allemaal en ook al veel mensen ontmoet zo te lezen! heb je nog wat van de olympic games meegekregen?? have fun in LA en heel veel groetjes!!! xxx

Suus

Hey Rosan,

Lekker bezig hoor!! Leuk! Leuk! Leuk allemaal!!
En helemaal VET dat je (voor ons) vannacht al naar LA vliegt! Weg regen hello sunshine!!

Hou ons op de hoogte!! Overigens hier een berichtje van je neefje: Ik heb mezelf gister voor het eerst opgetrokken in de box :-) en papa heeft alles gefilmd! Dus hebben wij je ook nog wat te laten zien als je terug bent ;-)

Xx Suus en KWIJLSMAK van Kai!!