Vliegen naar LA; een onderneming!
Ik ben gewoon niet gemaakt voor vliegtuigen of we hebben een slechte relatie gehad in het verleden. Natuurlijk gingen we zaterdag nog gezellig wat drinken, voordat ik zondag OCHTEND het vliegtuig nam. Jake en ik beide fanatiek ons alarm gezet, zo'n 5.45 uur. Ja, OCHTEND. Helaas, ging mijn alarm niet af en Jake had hem nog op ma t/m vrij staan. Handig, I know.. nog steeds een raadsel waarom mijn mobiel niet is afgegaan. Gelukkig smsde Jamie naar Jake, en werd ik wakker. Pak rustig zijn mobiel onder mom van *het is vast het alarm*! Oh, een smsje.. oh 6.45 uur? Euhm, Jake hoe laat had jij je alarm gezet? Want moesten wij niet rond 6 uur weg ofzo? OH F***!!!! Super snel tanden gepoetst, alles in de koffer gegooid en gaan met die auto! Super snel gereden en ja hoor, een raadsel op het vliegveld!
Ten eerste stond ik in de verkeerde lijn! Haha, gelukkig self check in! Joepie, daarna snel een goeie rij kiezen voor inchecken voor de koffer. Natuurlijk zit er een familie voor mij, met kinderen en dat was niet allemaal goed ingecheckt. *Ik was natuurlijk zo'n fris als een fruitje* Eindelijk aan de beurt zegt mevrouw joh, je kan beter herboeken. Nee, dat kost geld, dat doen Nederlanders niet! Gelukkig rende het vrouwtje met mij mee naar de duoane en mocht ik voordringen :) daarna aan hele lieve Amerikanen verteld dat ik mijn vliegtuig binnen 15 minuten moest pakken en mocht ik zo voor en super snel door de security! Heel aardig allemaal.. EN mijn vliegtuig geredt! Nadat ik nog met een treintje naar mijn gate moest en vervolgens weer fanatiek gerendt.
Nou is de hele clou van het verhaal dat mijn vliegtuig zo'n vertraging had opgelopen, dat ik mijn aansluitende vlucht in San Francisco had gemist! Ik kwam aan in SF en natuurlijk zat ik achterin het vliegtuig, heel aardig naar voren geschoven en over koffers geklommen! Staat er natuurlijk weer zo'n crumpie banaan midden in het vliegtuig die niet wil dat ik mijn vlucht haal. Ik rennen naar mijn gate, ooh verkeerde terminal! Uiteindelijk een treintje gepakt naar de juiste en ja hoor, EINDELIJK mijn vliegtuigmaatschappij gevonden. Voorgedrongen -waar ik nu mega goed in ben- en meneer verteld mij vriendelijk dat ik het vliegtuig dat 2 uur later gaat kan pakken. Najah, had het inderdaad niet gehaald. Was rond de tijd dat mijn vliegtuig moest vliegen, door de duoane. Ik heb dus 'gezellig' 2 uurtjes rond gebracht at the airport.
Voordeel: Kon ik wel een broodje eten, wat ik nog niet had gedaan.
Nadeel: Tamara moet nu op mij wachten in LA.
Waarom ik een aansluitende vlucht heb genomen? Geen flauw idee, was goedkoop en kwam rond dezelfde tijd als Tamara aan. Wat dus heel goed is uitgekomen, NOT! Uiteindelijk had mijn vliegtuig nog één uur extra vertraging, maar geen geld terug garantie.
A.u.b. vlieggod wees lief voor mij! Ik heb namelijk nog heel wat vluchtjes te gaan :)
En dan nu gezellig LA in en ROADTRIP!!!
uit Los Angeles!
haha rox tis toch ook altijd wat, drink maar een drankje op die vlieggod van je mis helpt het ;) goede reis verder!!! dikke zoen
Klinkt bekend ;) In USA is het vliegen hetzelfde als het reizen met de trein in Nederland. En als je hier 3 aansluitingen moet hebben weet je ook dat je er eentje niet haalt haha. Maargoed je hebt het dus nogsteeds naar je zin :)
Kus
Wat een verhaal. Ik raak er buiten adem van. Gelukkig is alles goed gekomen en heb je Tamara op het vliegveld van LA gevonden (dat hoop ik tenminste). Waarschijnlijk nog even lastig om met de huurauto naar LA te rijden en jullie hostel te vinden, maar samen zal dat wel lukken. Twee weten er altijd meer dan een, toch? Eerst even bijkomen van alle emoties en dan kan het feest (= roadtrip) beginnen. Spannend. Heel veel plezier samen!! Liefs
Rox! Wat een hell!!! Het is dat de rest zo leuk is!
Heel veel plezier!!!!
Dikke x
Hey zusje,
Je maakt wat mee zo op je trip, geniet saampjes van jullie avontuur, en we smsen
dikke kus